Mándok Város Önkormányzata

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Mándok Város Önkormányzata

Hirdetmény II.

E-mail Nyomtatás PDF

A genetikailag módosított burgonyából előállított takarmány forgalomba-hozatalának és felhasználásának tilalma

A kifüggesztés napja: 2010. június 18.

Ügyiratszám: XXI/443/4/2010.

A géntechnológiával módosított EH92-527-1 (BPS-25271-9) burgonyából előállított takarmány Magyarország területén történő forgalomba hozatala, illetve az ilyen burgonyának Magyarország területén az élelmiszerekben vagy egyéb takarmányokban való véletlen vagy technikailag elkerülhetetlen előfordulása ügyében a géntechnológiai tevékenységről szóló 1998. évi XXVII. törvény 11/B. §-a alapján hivatalból indított védzáradéki eljárásban az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakhatósági állásfoglalását, valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium szakhatósági állásfoglalását is figyelembe véve a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, mint géntechnológiai hatóság határozatot hozott, melyben a 1829/2003/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet alapján a géntechnológiával módosított EH92-527-1 (BPS-25271-9) burgonyából előállított takarmány Magyarország területén történő forgalomba hozatalát és felhasználását, illetve az ilyen burgonyának Magyarország területén az élelmiszerekben vagy egyéb takarmányokban való véletlen vagy technikailag elkerülhetetlen előfordulását a tilalom visszavonásáról szóló rendelkezés közzétételének napjáig tartó hatállyal megtiltotta.

...

Bővebben...
 

Hirdetmény I.

E-mail Nyomtatás PDF

A genetikailag módosított burgonya termesztési és forgalomba hozatali tilalma

A kifüggesztés napja: 2010. június 18.

Ügyiratszám: XXI/443/3/2010.

A keményítő amilopektin-tartalmának növelése céljából a géntechnológiával módosított burgonyatermék (Solanum tuberosum L. EH92-527-1 vonal) ügyében a géntechnológiai tevékenységről szóló 1998. évi XXVII. törvény 11/B. §-a alapján hivatalból indított védzáradéki eljárásban az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakhatósági állásfoglalását, valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium szakhatósági állásfoglalását is figyelembe véve a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, mint géntechnológiai hatóság határozatot hozott, melyben a keményítő amilopektin-tartalmának növelése céljából a géntechnológiával módosított burgonyaterméknek (Solanum tuberosum L. EH92-527-1 vonal) a 2001/18/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv szerint Magyarország területén történő forgalomba hozatalát és felhasználását a tilalom visszavonásáról szóló rendelkezés közzétételének napjáig tartó hatállyal megtiltotta.

...

Bővebben...
 

A kisebbségi választói névjegyzékbe történő felvétel

E-mail Nyomtatás PDF

A helyi választási iroda vezetője tájékoztatja a lakosságot, hogy „A kisebbségi választói jegyzékbe vétel iránti kérelem" elnevezés? nyomtatvány letölthető a www.valasztas.hu internetes honlapról.

A kitöltött nyomtatványt a polgármesteri hivatal (4644 Mándok, Ady Endre út 1.) címére lehet megküldeni, vagy a hivatalban elhelyezett gyűjtőládába bedobni.

 

Mándok, 2010. június 16.

Galambos Péterné jegyző

 

Közlemény

E-mail Nyomtatás PDF

Az önkormányzati hivatal komplex akadály-mentesítési pályázatáról

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy Mándok Város Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Alföldi Operatív Program keretében meghirdetett „4.1.5-09 Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz” című pályázati felhívás keretében pályázatot nyújtott be „Az önkormányzati ügyfélszolgálat komplex akadálymentesítése Mándok Városában” címmel, melyet a kiíró szervezet a szakmai értékelés során a nyertes pályázatok között jelölt meg.

Az Európai Unió és a magyar állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló pályázat keretében az önkormányzat 14.327.802,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el, melyet további 1.591.978,- Ft pályázati önrésszel egészít ki a beruházás megvalósításához.

...

Bővebben...
 

Hirdetmény

E-mail Nyomtatás PDF

Mándok város jegyzője értesíti az érintetteket, hogy a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség közigazgatási hatósági eljárást folytatott le az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. (4024 Debrecen, Kossuth u. 41.) beruházásában, Mándok külterületén (023 hrsz. földrészletekre kiterjedő) létesítésre kerülő 22 kV-os légvezeték előzetes vizsgálata tárgyában.

A felügyelőség határozatának teljes szövege megtekinthető a polgármesteri hivatalban - hivatali idő alatt.

 

Mándok, 2010. június 15.

Galambos Péterné jegyz?

 

 


85. oldal / 87
Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Szenyvízfejlesztési projekt

MÁNDOK Integrált Településfejlesztési Stratégia

Elkészült Mándok város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának végleges verziója.

 

MÁNDOK Integrált Településfejlesztési Stratégia

Mándok ITS Megalapozó vizsgálat

 

KEOP Energetikai korszerűsítés Mándok


Mándoki Gyermekkert Óvoda és Bölcsőde

Mándoki Általános Iskola

Mándoki Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár

Mándoki M?velödési Ház és a Közösségi Ház közös információs oldala
 
 

Mándok VSE

 

Mándoki Vendégház

 

Online felhasználók

Oldalainkat 51 vendég böngészi

elelmiszerbank_logo

 

 

 

"Mándokot a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja"

Záhony és Térsége Többcálú Kistérségi Társulás

 

KÖZBESZERZÉSEK

Eladó Ingatlanok

Bejelentkez