Mándok Város Önkormányzata

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Mándok Város Önkormányzata

Idősek napja 2015

E-mail Nyomtatás PDF

Hagyomány immár 17 éve hogy Mándok Város Önkormányzata megrendezi, a szép korúak tiszteletére az idősek napját. 2015. október 03-án programot szervezett a városban élő 70 év feletti idős lakosok részére az Önkormányzat. Pekó László polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd az általános iskolai diákok színvonalas műsort mutattak be, végül a R. Kárpáti Péter és művész társai színesítették a napot. Déltől az önkormányzat megvendégelte a szép korúakat, és ajándékba részesítette őket. Pekó László polgármester elmondta:

"Más megközelítésben hasonlíthatjuk az emberi életet a négy évszakhoz, de talán a legszebben egy fa szimbolizálja sorsunkat. Először még kis magonc, cseperedve csemete, majd sudár lesz a termete, tele lesz zöld levelekkel, rügyekkel, virágba borul, termést hoz, aztán lehullajtja a sárguló leveleit, majd téli álmot alszik."

 

Bővebben...
 

Téjékoztatás

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Lakosság!

A a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. vízóraelfagyás megelőzéséről és a helyes közkifolyó használatáról a lenti linkekre kattintva olvasható a tájékoztatást.

vízóraelfagyás 

közkifolyók téli használata 

 

Tisztelettel:

Polgármesteri Hivatal

 

 

Egészségügyi Központ átadása

E-mail Nyomtatás PDF

Egészségügyi Központ átadás

alt

 

 

2014. november 14-én pénteken  átadásra került Mándokon az impozáns, a XXI. század követelményeinek tökéletesen megfelelő  Egészségügyi Központ. A létesítményben kerül elhelyezésre a 2 háziorvosi rendelő és a védőnői szolgálat. Pekó László Mándok Város polgármester köszönetet mondott beszédében a kivitelezés megvalósításához hozzá segítő Európai Uniónak, Magyarország kormányának, valamint a tervezői-, közbeszerzési-, építőipari cégeknek, és mindazoknak akik bármilyen módon hozzájárultak ahhoz, hogy ez a komplexum ilyen rövid idő alatt  ilyen minőségben  elkészüljön. Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő ünnepi beszédében, az egészség fontosságáról, a kormányzati segítségről szólt, majd az Önkormányzat számára átadta az épületet.Az átadó ünnepségen tiszteletét tette: Dr. Kozma Péter kormánymegbízott, Baracsi Endre a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke, Kovács Lajosné a Záhonyi Járási Hivatal hivatalvezetője.

Mándoki Polgármesteri Hivatal

 

 

Bővebben...
 

Tájékoztatás

E-mail Nyomtatás PDF

 

Ünnepi megemlékezés

E-mail Nyomtatás PDF

2015. március 13-án a Petőfi szobornál emlékeztünk az 1948-49-es Forradalom és Szabadszságharc 167. évforduóján a márciusi ifjakra. Ünnepi beszédet mondot Pekó László Mándok Város polgármestere, beszédében kiemelte az önfeláldozás, a hősiesség és a hazaszeretet fontosságát. A mándoki általános iskola tanulói műsorával mélyrehatóvá tette a megemlékezést.

Bővebben...
 


6. oldal / 87
Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Szenyvízfejlesztési projekt

MÁNDOK Integrált Településfejlesztési Stratégia

Elkészült Mándok város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának végleges verziója.

 

MÁNDOK Integrált Településfejlesztési Stratégia

Mándok ITS Megalapozó vizsgálat

 

KEOP Energetikai korszerűsítés Mándok


Mándoki Gyermekkert Óvoda és Bölcsőde

Mándoki Általános Iskola

Mándoki Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár

Mándoki M?velödési Ház és a Közösségi Ház közös információs oldala
 
 

Mándok VSE

 

Mándoki Vendégház

 

Online felhasználók

Oldalainkat 53 vendég böngészi

elelmiszerbank_logo

 

 

 

"Mándokot a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja"

Záhony és Térsége Többcálú Kistérségi Társulás

 

KÖZBESZERZÉSEK

Eladó Ingatlanok